Ontspannen groepsarrangementen

Boerengolf

Op diverse boerderijen in de nabije omgeving organiseren wij boerengolf. Boerengolf is een vermakelijke vorm van golf met een klomp aan een stok en een bal ter grootte van een volleybal. Boerengolf is een leuke vorm van ontspanning waarbij vooral veel gelachen kan worden.

Boogschieten

Wie droomt er niet van om als een echte Willem Tell te gaan schieten met een echte handboog met pijlen! Deze activiteit kunnen we op de Tolplas aanbieden of op een vaste baan "De Boshoeve". Vanaf 10 personen bent u al welkom voor een boogschietsessie! Wie wordt de beste schutter van de groep?

Huifkartochten

Onze huifkartochten zijn voor iedereen leuk.  De huifkarren zijn verwarmd en hebben standaard een muziekinstallatie boord!

Golfen

Er is dicht bij het park een prachtige golfbaan waar u zowel met als zonder golfvaardigheids bewijs mag golfen. Hierdoor is de baan uitermate geschikt voor groepen. Uniek zijn ook de extra mogelijkheden van de schitterende 18-holes golfbaan met fraai golfpaviljoen en feestrestaurant. Golfclub  ligt op 1,5 kilometer afstand van De Twentse Hoeve. 

Meer informatie en reserveren

Wilt u een van onderstaande sportieve activiteiten boeken of heeft u nog vragen?
Neemt u dan contact met ons op 0546-697308 of twentsehoeve@detolplas.nl