Accommodatie mindervaliden

Welkom bij De Twentse Hoeve, een prachtige groepsaccommodatie in het hart van Twente. We zijn er trots op dat we een mindervalide vriendelijke accommodatie bieden, zodat iedereen kan genieten van een ontspannen en comfortabel verblijf bij ons. Of je nu een groep vrienden, familie of collega's bent, bij De Twentse Hoeve voel je je direct thuis.

Aangepaste Accommodatie

Onze groepsaccommodatie is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mindervalide gasten. We hebben 2 ruime slaapkamers met brede deuropeningen en 2 hoog laag bedden, een aangepaste badkamer en een aangepast toilet. Daarnaast hebben we ook speciale voorzieningen zoals beugels, verhoogde toiletten en een douchestoel voor extra comfort en veiligheid.

Activiteiten en Recreatie

We willen dat je verblijf bij De Twentse Hoeve niet alleen comfortabel, maar ook leuk en avontuurlijk is. Daarom bieden we verschillende activiteiten en recreatiemogelijkheden aan die geschikt zijn voor mensen met diverse mobiliteitsniveaus. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur in de omgeving, de lokale bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen in onze aangepaste gemeenschappelijke ruimtes, er is voor elk wat wils.

Heeft u vragen, belt u dan gerust op 0546-697308 of mailt u ons info@detolplas.nl

 Direct boeken (u boekt uw vakantie op ons park via de website van Roompot vakanties)